Pagina's

vrijdag 20 september 2013

Things I love about Autumn

(4) Tumblr

Ik denk toch wel dat wij het allemaal moeten geloven .. de zomer is alweer bijna voorbij.
Als je naar het weer kijkt lijkt het eigenlijk al dat het herfst is, maar officieel is dat nog niet zo.
De herfst heeft niet alleen nadelen net als regen en blaadjes op de grond .. neee want de herfst heeft ook leuke voordelen! Voordelen en herfst? Ja, want in de herfst kan je jouw herfst/winterkleding weer tevoorschijn halen! Weg met al die dunne kleding en slippers, say hello to cozy sweaters and boots!

1. Kleding

chilly nights

Yes, I love fall outfits! Stiekem vind ik ze zelfs leuker dan zomerkleding. In de zomer heb je vaak van die standaard (soms strakke) jurkjes en blousjes maar in de herfst is het gewoon lekker losjes, warm en de kleuren zijn lekker donker en bijzonder!

2. Warme dranken

✿ La Petite ✿

Ik drink het hele jaar door thee maar in de herfst en winter is de thee toch wel lekkerder. Ik denk zelf omdat dat komt door het weer want een warm kopje thee op een koude dag is heerlijk. Natuurlijk horen warme chocolademelk en koffie ook bij warme dranken, maar daar hou ik niet zo van dus ik drink liever een kopje thee!

3. Scarves and gloves

Tumblr

Mooie sjaals en handschoenen vallen toch echt wel op. Ik ga met de fiets naar school en handschoenen komen dan ook echt van pas! Een sjaal heb ik ook echt altijd in de herfst bij mij.
Ik drag meestal cirkelsjaals maar soms ook een normale met een leuk printje.
Handschoenen zijn bij mij vaak gewoon simpel. Met simpel bedoel ik dat ze 1 kleurtje hebben en dat er niks op getekend is.

4. Movienights

TILLIS ♥ - Heisann! Hyggelig at du ville ta deg en tur innom bloggen min. Jeg blogger om alt og ingenting, men det går mest i hverdagen og bilder. Prøver å blogge så mye som mulig hver dag, men det er ikke alltid det går. Håper du liker bloggen min.

Movienights in de herfst is zo ontzettend leuk! In de zomer is het altijd zo dat je buiten wat leuks gaat doen. Maar wat zo leuk is aan de herfst is dat je thuis zelf creatief kan zijn en leuke dingen kan verzinnen. Een movienight met je vrienden, broers/zussen, ouders of gewoon met je hele familie is denkik toch wel het leukst in de herfst!

5. Nice smelling candles

Uɴɪᴠᴇʀsᴇ ᴏғ Lᴜxᴜʀʏ

Kaarsen, jaaaaa we mogen ze eindelijk weer branden! Ik ben gek op geurkaarsen en brand ze ook echt iedere dag in de herfst en winter. Door de kaarsen is er altijd zo'n leuke sfeer in mijn kamer, just love it! Ik heb best wel veel kaarsen liggen, een paar van het merk Bolsius en 2 van Yankee Candle. Beide merken raad ik jullie echt zeker aan. Voor de mensen die geen bestellingen plaatjes via het internet .. Bolsius kaarsen zijn ook te vinden in de winkels net als Kruidvat en Trekpleister.

Zo en dat waren de dingen waar ik gek op ben in de herfst!

-
 
Waar houden jullie van in de herfst? xx
Bron foto's: WEHEARTIT

10 opmerkingen:

  1. Ik vind in de herfst de tikkende regen altijd zo lekker klinken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker chocolademelk drinken herfst/winter

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te lezen! Je hebt helemaal gelijk, ik vind het ook superfijn om gezellig warm en knus binnen te zitten :)

    Liefs
    Antoinet
    www.everydaychic.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke inspiratie. Dit zijn ook wel de dingen die ik het leukst vind aan de herfst!

    Fijn weekend,
    Fashialies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hou ervan als het regent snachts, als ik in mijn bed lig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooh alles wat je hier zegt daar hou ik van! Laat de herfst maar komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Altijd heerlijk inderdaad om weer lagen te kunnen dragen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik houd precies van dezelfde dingen als jij, haha! Ik ben sinds kort verslaafd aan chocolade melk, op stage hebben wij namelijk zo'n apparaat waar je koffie en chocolade melk uit kunt halen en dat is zo ontzettend lekker, haha! Ik heb ook net een nieuwe winterjas gekocht en ik heb nu al zin om die aan te trekken, ik kan niet wachten op de koude dagen, ik zal het in elk geval niet koud hebben deze winter, haha!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ben ook helemaal in love with fall....
    Leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥