Yummie, een frambozentoetje! Ik vond een heerlijke recept dat minimaal in 15 en maximaal in 30 minuten klaar kan zijn. Het is een nagerecht en de recept hieronder is bedoeld voor maar liefst 6 personen. In 4 stappen heb je je frambozentoetje voor je!
Ingrediƫnten
♡ 250 g frambozen uit de diepvries
♡ 4 eierkoeken
♡ 50 ml frambozenlimonadesiroop
♡ 125 ml verse slagroom
♡ 450 g vanillekwark
Bereidingswijze
1. Laat de frambozen 30 minuten ontdooien. Dan snij je de eierkoeken in kleine stukjes, doe ze in een kom.
2. Giet beetje bij beetje de limonadesiroop over de eierkoeken. Klop de slagroom stijf met een mixer of garde. Het moet eruitzien zoals de slagroom op een taart.
3. Maak de verschillende laagjes in de glaasjes. Bijvoorbeeld een laagje frambozen, een laagje eierkoek, een laagje slagroom, dan weer een laagje frambozen, dan een laagje vanillekwark en op het einde weer een laagje eierkoek.
4. Zet het toetje minimaal 1 uur in de koelkast. Als extra kan je er ook nog wat chocolade, bijvoorbeeld chocoladehagel, over doen.
En dan kan je jouw zelfgemaakte toetje lekker opeten!
Smakelijk eten!
Gaan jullie deze recept uitproberen? xx
Lijkt me erg lekker!
BeantwoordenVerwijderenIk zie allemaal recepten vandaag en ik krijg er honger van! Maar helaas heb ik keelontsteking dus ik krijg alleen maar yoghurt enzo naar binnen.. heel fijn
BeantwoordenVerwijderenx
Klinkt heel goed! Leuk voor in de zomer :)
BeantwoordenVerwijderenlijkt me lekker!
BeantwoordenVerwijderenDit lijkt me heerlijk!
BeantwoordenVerwijderenoooh yummie!! xoxo
BeantwoordenVerwijderenOooh! Heeeeerlijk!
BeantwoordenVerwijderenOeh heerlijk! Ziet er echt super lekker uit!
BeantwoordenVerwijderenJums! X
BeantwoordenVerwijderenMmmmm, heerlijk en lekker zomers!
BeantwoordenVerwijderenLiefs, Manon
wow sooo delicious!<3
BeantwoordenVerwijderen