Pagina's

zaterdag 27 augustus 2011

Nagelstudio's in Amsterdam.

Zoek je een goede nagelstudio of nagelstylist in Amsterdam? Lees dan gauw verder, want dit zijn een aantal van mijn favorieten!

Beauty & Nails Marie Claire
In deze salon op de Prinsengracht kun je terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen, zoals harsen, verven, epileren, permanente make-up, massages, IPL en mesotherapie. Maar de salon staat ook vooral bekend om de goede manicures, kunstnagels en pedicures.

Universal Nails
Deze salon heeft drie vestigingen in Amsterdam. Je kunt hier kunstnagels laten aanbrengen, opvullen en versieren. Naast acrylnagels hebben zij ook de nieuwste trend: solar nagels en schelpen nagels. Naast nagels kun je er ook terecht voor pedicure, manicure en waxen. Solar Nagels is nieuw in Nederland: deze nagels zijn dun maar supersterk, heeft een mooie en natuurlijke glans en is minder chemisch.



Face it!
Face it! op de Haarlemmerdijk doet heerlijke manicures en pedicures en is 7 dagen per week open. Eigenaresse Marjan zit al 23 jaar in het vak!

Tilly’s Nailstudio
Tilly’s is een begrip op het gebied van acrylnagels, gelnagels en manicure. Er komen dan ook altijd veel BN’ers over de vloer! Er zijn drie locaties: Nieuwmarkt en Beethovenstraat in Amsterdam en
Mijdrechtse Zuwe in Amstelhoek.

---

Ga jij vaak naar nagelstudio's ?


3 opmerkingen:

  1. Ben er nog nooit geweest maar lijkt me zo leuk!

    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk :) Zelf nog nooit naar een nagelstudio geweest voor mij enkel eens voor een vriendin :D

    Liefs' Armani xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuk! ben nog nooit geweest but it soundsss super!

    liefsss.

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥