Pagina's

OVER MIJ

flowers, pink, and japan afbeelding

Hi en welkom op mijn blog, Hafsah. Mijn naam is net als deze blog, Hafsah. Ik ben 17 jaar oud en woon samen met mijn ouders en twee zussen in Den Haag.

Sinds 2011 kwam ik in de blogwereld terecht en heb toen met alle liefde 3 jaar artikelen geschreven. Dit deed ik op mijn eerste blog 'The Sweetest Dream'.
Het ging allemaal heel goed en mijn blog groeide ook enorm in een hele korte tijd. Op een gegeven moment werd het iets te veel voor mij en ik merkte dat mijn blog meer tijd nodig had en toen zat ik nog maar in de tweede klas op de middelbare school. Ik besloot toen om mijn blog stop te zetten. Nu, 2 jaar later heb ik weer besloten om verder te bloggen! Het is niet helemaal een nieuwe blog maar er hebben zich wel hele grote veranderingen plaatsgevonden. Een nieuwe naam, een nieuwe lay-out en natuurlijk nieuwe artikels! De oude artikelen heb ik niet verwijdert. Zo heb ik een inzicht van hoe ik met de jaren mee mijzelf heb ontwikkelt.

beauty, eyeshadows, and dermacol afbeelding

Ik heb natuurlijk ook andere hobby's naast het bloggen. Ik hou enorm veel van koken (en eten!), winkelen, nieuwe steden ontdekken, film kijken en afspreken met vriendinnen.
Momenteel zit ik in de vijfde klas van Havo. 

Mijn doel in het leven is om eigenlijk al mijn dromen waar te maken. Ik hou er ook van om mensen te inspireren, motiveren en te laten lachen. Ik hoop dat ik dit door middel van mijn blog zal bereiken. 

Voor een persoonlijke vraag of voor zakelijke aanvragen, ga je naar de contactpagina