Pagina's

donderdag 16 februari 2012

Gelnagels.



Altijd al willen weten hoe je gelnagels, acrylnagels, kunstnagels en nepnagels laat zetten?
Lees dan gauw verder, want ik vertel je er alles over!


Gelnagels laten zetten bij een salon

Het beste kun je gelnagels laten zetten bij een professionele salon. Dat is wat duurder, maar zij weten precies wat ze moeten doen. Daarnaast kun je lekker gaan zitten en je onder handen laten nemen door de nagelstylist; zij doet dit werk de hele dag en kan het dus perfect. Daarnaast is het natuurlijk ook een fijn rustmomentje voor jezelf.
De prijzen van gelnagels verschillen per salon. Daarom kun je het beste zoeken op een salon bij jou in de buurt en daar eventjes informeren.
De eerste keer laten zetten is altijd duurder dan het ‘opvullen’ daarna. Dit doe je ongeveer elke 3 tot 5 weken; maar dit ligt geheel aan de conditie van je nagels, de activiteiten die je doet en hoe snel je nagels normaliter groeien. Bij de een moet het elke 2 weken opgevuld worden, de ander hoeft maar eens in de 6 weken terug. De nagelstylist kan je hier meer over vertellen.
Er zijn verschillende soorten gelnagels. Voor een natuurlijke look kun je voor de french manicure gaan; een zachtroze nagel en witte rand. Met deze rand kun je ook varieren: een felgekleurd randje is ook mogelijk, of juist een randje in gebroken wit voor een nog natuurlijker effect.
Ook nailart is de laatste jaren razend populair; bij gelnagels is dit erg makkelijk te doen – veel makkelijker dan bij je eigen nagels. Figuurtjes, motiefjes en nagelstickers zijn superleuk om aan te (laten) brengen op je gelnagels.

Gelnagels zelf zetten

Gelnagels zelf zetten is mogelijk, maar je moet er ervaren voor zijn én het kost flink wat tijd. Gelnagelsets zijn via internet en groothandels te koop, vooral op eBay vind je veel mooie sets, ook voor beginners.
Op Youtube zijn veel filmpjes te zien over hoe je gelnagels stap voor stap aanbrengt. 1 van mn favoriete filmpjes, SPECIAAL VOOR NAGELBIJTERS:



Wat is jou mening over gelnagels?

7 opmerkingen:

  1. onwijs ooi resultaat, al vind ik het wit een beetje tè, naar mijn smaak.
    hihi.
    loves, saar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik houd meer van natuurlijke nagels :)
    Is ook veel beter eigenlijk, vind ik dan.
    Liefs,
    Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog nooit gelnagels of acrylnagels gehad. Vroeger beet ik altijd nagels, daardoor heb ik nu een beetje raar gevormde duimen, helaas. Toch ben ik ermee gestopt van de ene op de andere dag, omdat ik het zat was. Nu heb ik gewoon van mezelf mooie, lange nagels. Nepnagels lijken me niet echt goed voor je nagels!

    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. He,, mijn moeder is nagelstyliste.
    Zelf had ik ook gelnagels.(Ik krijg binnenkort nieuwe) Gel nagels zijn beter dan Nepnagels,, hihi
    Leuke blog trouwens XXXX

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je geeft een hele uitleg over GELnagels en daarna post je een filmpje over acrylnagels... Das niet hetzelfde he...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik geef inderdaad eerst een hele uitleg over GELnagels &daarna laat ik een filmpje zien voor de nagelbijters. heb je daar problemen mee? &trouwens volgens mij is het MYN blog &ik mag doen wat IK wil.
      al plaats ik eerst een review &daarna nog een kookfilmpje' any problem? x

      Verwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥