Pagina's

zaterdag 21 september 2013

Let me introduce you | StylightVandaag laat ik jullie weer eens kennismaken met iets nieuws dat ik ondekt heb.
Vaak heb ik het over webshops in de LMIY (letmeintroduceyou) artikels, maar vandaag ga ik het niet over een webshop hebben maar over iets anders. Ik wist niet zo goed hoe ik Stylight moest beschrijven dus heb ik maar de 'over ons' pagina van Stylight gelezen.
Wat is Stylight nou precies? Om de antwoord van deze vraag te weten moet je snel verder lezen!

"STYLIGHT is de beste plek om elke dag fashion te ontdekken. Miljoenen mensen per maand gebruiken STYLIGHT’s website en app om zich te laten inspireren door looks van de community en om de leukste fashion items van de beste merken te ontdekken. Als je een item vindt wat je echt wilt hebben, dan bestel je het bij een van de vele shops die bij STYLIGHT aangesloten zijn. "
 
Zo staat het beschreven op de site, lekker duidelijk daar hou ik van! Ik ben gek op sites die mij inspiratie geven over fashion, beauty en overige dingen. Inspiratie zoeken voor iets voor Fashion is niet altijd makkelijk, dus nam ik een kijkje op Stylight.

Stylight deed mij gelijk denken aan weheartit. Want je kan op Stylight ook hearten! Op weheartit is het zo dat je foto's heart van bepaalde inspiration dingen. Hier is dat ook zo maar hier heart je outfits die mensen hebben gemaakt en je kan ook bepaalde items hearten.
Ook kan je de outfit shoppen, dus dat je het gewoon koopt! Hoe leuk!

Mooie Parka jassen, leuke kleding van Sandwich .. je kan het allemaal vinden hier!


Ik zocht 3 outfits uit die mij erg inspireren.


1. Outfit 20 annayellowbanana

 
 De broek is zo mooi en haar vest ook. Me likes!

1. Macaron look crimenesmoda

 
Dit vind ik ook een hele mooie look! De kleuren zijn zo prachtig en ze heeft de kledingitems zo leuk gecombineerd! Als je 1 van de items wil moet je gewoon naar haar look gaan op site en daar kan je ze allemaal bestellen. Dat is niet alleen bij deze look, maar ook bij alle andere.
 
3. Classic Elegance asilosofy
 
 
En als laatste heb ik een hele mooie en simpele look gevonden voor jullie. Een mooi wit topje met een zwart rokje. De zwart-wit combinatie vind ik zelf erg mooi en haar ketting, zonnebril, tas en natuurlijk haar kapsel maken de look nog mooier!

De schoenen die ze draagt, zijn deze:
ALEXANDER WANG - Sandals & Clogs - Sandals on SHOESCRIBE.COM
Aren't they pretty?

Ik ben erg enthousiast en hoop dat ik jullie ook weer enthousiast heb gemaakt.
En de leukste deel komt nog, namelijk ..  dat jij ook gewoon zelf jouw eigen account kan maken en looks kan creĆ«eren! Hoe tof is dat?!
Ook is dat gewoon helemaal gratis, ik zou zeggen meld je snel en gratis aan op Stylight!
En wie weet komt jouw look wel op de homepage!

De link van Stylight: www.stylight.nl

En een kleine verassing voor de appfans, Stylight heeft ook een eigen app! Download hem snel!

 
Wat vind jij van Stylight? xx
 

7 opmerkingen:

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥