Pagina's

woensdag 17 juli 2013

Tips voor mooie nagels

Tumblr

Hello lieverds! Waar ik was? Ik was gewoon thuis, aan het vervelen.
Mijn toetsenbord doet het namelijk niet meer en nu blog ik op mijn andere pc.
Ik ga nu dus een tijdje hier artikels typen. Niet dat jullie wat gaan merken haha, maar ik wou het wel even laten weten waarom ik 2 dagen afwezig was.
Vandaag heb ik tips, tips die ieder meisje vast nodig heeft. Tips voor het lakken van je nagels, want nagels zijn liefde. <3 Lees snel verder voor de tips!

Nooit nagellak schudden
Schudt nooit je nagellak voordat je deze gaat opbrengen, hierdoor kunnen luchtbelletjes ontstaan en zo is de structuur van de nagellak 'bleh'. Is het nodig doordat dat de vloeistof niet in elkaar overloopt, beweeg dan de flacon langzaam heen en weer.

Ribbels in je nagels
Heb je last van ribbels in je nagels, vermijdt dan sterk glanzende nagellak omdat de ribbels hierdoor beter zichtbaar zijn. Wil je toch een sterk glanzende nagellak gebruiken, breng dan een een basecoat aan die de ribbels opvult.

The fucking name is love

Uitgedroogde nagellak
Verdun uitgedroogde nagellak nooit met een nagellakremover. De kwaliteit van de nagellak is dan niet goed genoeg voor een mooi resultaat, je kunt de nagellak beter weggooien.

De nagellak goed afsluiten
Nagellak blijft langer goed wanneer je voor het dichtdraaien van het flesje de huls goed reinigt. Doordat het potje goed afgesloten is, kan er geen lucht bij en blijft de nagellak langer houdbaar.

Worst Romance | via Tumblr

Laat je nagels niet verstikken
Om te voorkomen dat je nagels verstikken is het beter om ten minste 4 dagen per maand geen nagellak te gebruiken. Je nagels kunnen dan even tot rust komen.

Beste moment
Nagellak is het beste op te brengen voordat je gaat slapen, het kan namelijk wel 6 uur duren voordat de nagellak geheel gedroogd is.

 Sneller droog
De nagellak wordt sneller droog als je de nagels onderdompelt in ijskoud water. Doe dit niet direct na het aanbrengen van de nagellak maar wacht enkele minuten.

Zo! Dat waren dan mijn tips om je nagels te lakken!
Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!


On The Way To The Fashionland!
 
Wat is jouw favoriete nageltip? xx

10 opmerkingen:

  1. Leuke tips, helaas bijt ik zelf nagels. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh leuk! Die laatste ga ik proberen x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat je tegen je volgers liegt. Je hebt niet gemeld dat deze tips van onze site komt. Je doet alsof jij de auter bent. Heel jammer en zeer laag van je! Wat een schande! http://www.choosebeauty.nl/index.php/tips-voor-het-lakken-van-je-nagels-hoe-nagellak-aan-te-brengen.html

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥