Pagina's

zaterdag 23 november 2013

Musthave winter verzorging

 
Je kan het al merken, de winter is al bijna aangekomen.
Het is nu al super koud geworden en in deze periode heeft ons huid extra verzorging nodig. 1 keer dagcrème overslaan kan nu echt niet meer!
Ik ga jullie vandaag een paar verzorgingsproducten laten zien waar ik niet zonder kan. Mijn musthaves voor in de winter!

 
Nivea crème is echt een must voor het hele jaar! Niet alleen Nivea maar ook Dove is een groot favoriet van mij. Voor in de winter vind ik Nivea toch wat beter omdat Nivea een wat 'dikkere' structuur heeft. Voor in de winter is dat natuurlijk de perfecte structuur!
 
 
Vaseline mogen we natuurlijk ook niet vergeten in ons lijstje, want Vaseline helpt je echt bij heel veel noodgevallen. Heb je droge plekjes op je huid? Smeer een beetje Vaseline. Heb je velletjes op je lippen en is je lipbalsem op? Smeer Vaseline op je lippen! Vaseline is lekker jelly en perfect voor de velletjes op je lippen en droge plekjes op je huid!
 
 
Hebben jouw handen altijd wat meer verzorging nodig? Ga dan voor een lekkere handcrème! Op dit moment gebruik ik de rozen handcrème van de kruidvat.
Hij heeft een wat dunnere structuur, vergeleken met de andere handcrèmes.
Maar door zijn heerlijke rozengeur vergeet je dan natuurlijk gelijk!
 
 


 
En als laatste, lipverzorging. Mijn lippen kunnen de winter gewoon echt niet aan. Ze hebben elke dag wel verzorging nodig. Het liefst gebruik ik mijn Vaseline Rosy Lips want die werkt het best op mijn lippen. Hurraw! Lipbalsems zijn ook erg fijn, ik heb al eerder eens een review geschreven over de lipbalsems van Hurraw. Klik hier om naar het artikel te gaan.
Labello is ook gewoon een heel fijn merk en verzorgt je lippen ook.
Ook is het erg fijn om 1 keer in de week je lippen te scrubben. In dit artikel liet ik al een DIY Lipscrub zien, het is erg gemakkelijk en je lippen zijn dan ook echt lekker zacht en al de velletjes zijn dan lekker weg!
 
Nou 30 november mag nu echt wel komen, want ik ben helemaal klaar voor de winter en ik hoop jullie ook!
 
 
Wat is jouw favoriete verzorgingsproduct voor in de winter? xx

6 opmerkingen:

  1. Hele fijne producten, ik ben vooral fan van Vaseline, dat gebruik ik echt al járen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! Nivea is echt mijn redder in nood met dit weer ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk artikel ik gebruik het meest vaseline:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik vooral vaseline, handcreme en een extra vette nachtcreme want ik krijg met die kou anders echt een superdroge huid op mijn voorhoofd (terwijl die in de zomer vaak wat vetter is)

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥