Pagina's

zaterdag 7 december 2013

Arabische MijnNaamKetting

 
Vandaag heb ik weer een hele leuke review voor jullie. Het is geen make-up product maar een naamketting! Ik ben gek op naamkettingen maar je weet nooit of de webshops wel een goede service hebben of niet. Vandaag review ik een naamketting van de webshop MijnNaamKetting en ik kan jullie verklappen dat ik erg tevreden ben!

MijnNaamKetting heeft vele keuzes als het om sieraden gaat. Zilver, goud het kan allebei! Een armband, ketting, oorbellen of een ring kan je allemaal vinden bij deze webshop. En wat het bijzondere is, dat je je eigen naam erop kan laten graveren, hoe cool is dat!


Ik heb een bijzondere ketting uitgekozen om te reviewen. Het is een zilvere naamketting waar mijn naam in het Arabisch is geschreven. Ik ben zelf moslim en heb sinds ik klein ben van mijn moeder Arabisch leren schrijven en spreken/lezen. Zo'n ketting betekend dus ook erg veel voor mij. Het heeft ook een klein beetje met mijn geloof te maken en daardoor is de ketting ook erg speciaal voor mij.  

De ketting kwam in een hele schattige doosje die jullie op de eerste foto kunnen zien. Voor mij moet een doosje van een ketting ook mooi en bijzonder zijn. En dat is hij zeker!

 
 
MijnNaamKetting beschrijft de ketting op deze manier: 

"Ervaar het exotische Midden Oosten met deze handgemaakte, Echt Zilveren (0.925) Arabisch Schrift Ketting, welke zal worden gemaakt met jouw naam of woord naar keuze! Deze ketting komt met een Echt Zilveren(0.925) Box ketting."

Op de bovenstaande foto's staat mijn naam: Hafsah dus in het Arabisch. (حفصة)
De
lengte van mijn ketting is 40 cm. Ik wist eerst niet wat voor een lengte geschikt was voor mij. Maar ik ben toen goed geholpen wat voor een lengte geschikt zou zijn voor mij, de webshop heeft daarvoor een speciale pagina op de shop. *klik* Erg handig!

Ik ben erg blij met mijn ketting en hoop dat jullie ook een kijkje gaan nemen op MijnNaamKetting! Het heeft een goede service en de sieraad is binnen een week in huis!

Voor kerst is dit echt de perfecte cadeau voor je moeder of misschien wel je beste vriendin!


Wat vinden jullie van de ketting? xx

10 opmerkingen:

 1. Wat een super mooie ketting met een mooi dieper verhaal!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supermooi en ook gaaf dat hij echt betekenis voor je heeft,
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ketting, gaaf dat ie ook zo'n betekenis voor je heeft!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hele mooie ketting! Leuk dat je dit mocht reviewen, het heeft een prachtige betekenis erachter! Ik zou willen dat ik een mooie taal kon schrijven :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat mooi! Fijn dat dan ook mijn naam in t Arabisch geschreven kan worden voor een ketting hihi x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi!

  Ik heb gezien dat je me volgt met google friend connect, wat ik super vind! Maar nu ga ik permanent overschakelen op bloglovin dus wou ik vragen of je me kon volgen op bloglovin, dankjewel!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥