Pagina's

zondag 6 januari 2013

Catrice LE: Neo Geisha



De Aziëtrend, geïnspireerd op de Geisha look is razend populair op de catwalks.
De nieuwe collectie van Catrice heet Neo Geisha. De kleuren rood, donkerblauw en nude worden gecombineerd met intens groen, roze en paars; een combinatie van klassiek en modern.
De oogschaduwen zijn mat en glanzend, voor lippen en wangen zijn er kleurcrèmes en ogen worden opgemaakt met kohl en patch eyeliners.
Neo Geisha is subtiel klassiek en tegelijkertijd artistiek.
Lees snel verder om te weten wat voor producten er in deze collectie zitten!


 

Absolute Eye Colour
Met deze hooggepigmenteerde en verfijnde poederoogschaduwen, met en zonder glans creëer je een subtiele of intense oogmake-up. Het bloemdessin in Japanse stijl is een absolute blikvanger. Verkrijgbaar in C01 Japaneyese, C02 Discreet Artist, C03 Dance In Gion en C04 Planet Tokyo.

Prijs: € 2,89

 

Kohl Kajal

Kohl Kajal in ultrazwart met zachte textuur verzekert je niet alleen van een fantastische eyeliner look, het lange potlood dat in een punt uitloopt is tegelijkertijd een traditionele Japanse haarspeld. In een handomdraai maak je een prachtige wrong die je op je hoofd vastpint: de perfect modern Geisha look! Verkrijgbaar in C01 Ultra Black.

Prijs: € 1,99

 

Patch Eye Liners
Zelfklevend en in vier verschillende vormen. De Patch Eye Liners voorzien de ogen van een perfecte symmetrische eyelinerlook! Langhoudend en zonder te vlekken! Trendsetters gebruiken deze patches ook om hun wenkbrauwen mee te accentueren. Deze extra speciale omlijsting voor de ogen is het absolute hoogtepunt van de Geisha look! Een verpakking bevat acht paar patches die kunnen worden hergebruikt.

Prijs: € 2,99

 


Lip and Cheek Colour
De plezierige lippenkleurcrèmes bieden een fluweelachtige, matte finish - niet alleen voor de lippen, maar ook voor op de wangen. Ze zijn gemakkelijk met de vingertoppen aan te brengen of met de Lip Brush. Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms en C03 Madam Butterfly.

Prijs: € 3,99

 

Lip Brush
Accuraat. met een bamboe handvat en een superzacht kwastje. Speciaal geschikt voor Neo Geisha Lip and Cheek Colour.

Prijs: € 2,99


 
 


Ultimate Nail Lacquer
De nagellak met superdekking is er in vijf trendy, heldere kleuren en houdt extreem lang. De effecten variëren van uni tot glinsterend, voor een moderne en individuele Geisha look. Verkrijgbaar in C01 Discreet Artist, C02 Picked Cherry Blossoms, C03 Madam Butterfly, C04 Dance In Gion en C05 Planet Tokyo. 

Prijs: € 2,69


“Neo Geisha” by CATRICE is in februari en maart 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. 

                     
                           Wat vinden jullie van de nieuwe LE? xx

7 opmerkingen:

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥