Pagina's

vrijdag 23 augustus 2013

How to' nepwimpers aanbrengen


I love you Zach

How to artikelen vind ik erg fijn om te lezen, en jullie blijkbaar ook. Ergens in April had ik een how to artikel online gezet over het aanbrengen van eyeliner, dat vonden jullie erg handig.
Je kan het artikel hier teruglezen. Vandaag heb ik weer een how to artikel maar dan over het aanbrengen van nepwimpers. Dat vinden veel van jullie en ik zelf erg lastig. Maar ik heb het toch stap voor stap uitgelegd.

1. De nepwimpers breng je op een gereinigd oog aan. Voor beginners net als mij is het beter om hele wimpers te gebruiken dan wimperdeeltjes. Wimperdeeltjes moet je namelijk stap voor stap aanbrengen en dat is wat lastiger.

2. Vaak zitten de wimpers vast aan de verpakking met een beetje lijm. Je moet ze loshalen aan de lange rand en ga niet de wimpers lostrekken. 

3. Nu pak je een nepwimperlijm en dus niet normale lijm haha en dat breng je op de rand van jouw nepwimpers aan. Wij willen natuurlijk niet knoeien dus doe het lekker voorzichtig!

Tumblr

4. Je brengt de wimpers eerst vast op de buitenste rand van je oog en druk ze naar binnen. Je drukt het op je ooglid en dus niet op je wimpers. Niet midden op je ooglid natuurlijk, maar dicht bij jouw wimperrand.

5. Je oog gaat misschien wel tranen en het gaat een beetje raar aanvoelen, maar dat is normaal. Maar blijft je oog maar tranen en stopt het niet, haal de wimpers er dan af en plak ze opnieuw. Maar nu wat verder van de binnenste ooghoek.

6. Je kan nu gewoon je ogen opmaken hoe je wil. Je kan ook mascara gebruiken voor op de nepwimpers maar je kan ze dan niet opnieuw gebruiken.

destroy whαt destroys you!

Ik hoop dat ik jullie nu een beetje geholpen heb met dit artikel.
Laat mij in de reacties weten als jullie meer van dit soort how-to artikels willen lezen!
 
Wat voor een how-to moet ik de volgende keer schrijven? xx

9 opmerkingen:

 1. Ik heb hier heel veel aan want, even tussen ons haha, ik heb nog nooit nep-wimpers gedragen. Dus mocht ik het een keer willen gaan proberen, kan ik altijd dit artikel terug lezen :) Ik zou een lifestyle-getinte how-to ook wel leuk vinden!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb 1x nepwimpers gebruikt maar het is toch niet helemaal mijn ding haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handig! Ik draag zelf nooit nepwimpers, aangezien ik al erg tevreden ben over mijn eigen wimpers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handige tips, ik heb het een keer gedaan en was er zo slecht in hahaa!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handige tips! Ik gebruik ze zelf af en toe.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb een paar nepwimpers liggen maar bij mij gaat het altijd mis door de lijm, de lijm is nooit sterk genoeg of ik doe iets fout. In ieder geval, handig artikel! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Good post with great explanation. Way of writing and convincing is glorious. Eyes on the topic like Arjun’s eyes. Seriously I never read this kind of post ever.
  Estetik

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb nog een tip: wacht heel lang totdat de lijm kleverig wordt(dat zie doordat de lijm doorzichtig wordt) en plak ze dan pas op! anders glijden ze maar wat en plakken ze niet

  BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥