Pagina's

vrijdag 16 augustus 2013

Tips voor het maken van filmpjes

Alívio Imediato | via Tumblr

Hello ladies! Zoals jullie weten heb ik laatst mijn eerste filmpje online geplaatst op Youtube, klik hier als je het nog niet hebt gezien.
Ik ben geen prof in het maken van filmpjes, dus vandaag ga ik geen tips delen maar heb ik juist tips van jullie nodig!

Ik maak geen filmpjes met een speciale vlogcamera net als vele bloggers maar ik maak mijn filmpjes met mijn camera die ik ook gebruik voor productfoto's.
Binnenkort komt er een hele artikel met achter de schermen bij mijn blog, dus dan laat ik alle dingen laten zien die ik gebruik bij het bloggen.

Ik heb vaak problemen met het neerleggen van mijn camera bij een goede plek. Ik wou laatst een nail art tutorial opnemen maar mijn camera wou niet meewerken. Ik maak geen gebruik van een statief, omdat ik dat niet heb.
Dus als jullie tips hebben? Laat maar komen!

Alívio Imediato | via Tumblr

Ook ben ik een beetje inspiratieloos als het om filmpjes maken gaat. Ik wil mezelf namelijk nog niet in filmpjes laten zien. Bij facebook zet ik  bijvoorbeeld ook een profielfoto van mijn hand of iets anders omdat ik mijn foto's alleen wil delen met mensen die ik ken. Natuurlijk wil ik dat mijn volgers wel weten wie achter de blog zit en daarom heb ik best wel vaak foto's van mezelf gedeeld. Hebben jullie leuke ideeen voor leuke filmpjes?

Ik heb een paar inspiratiebronnen opgezocht:

Facebook

Nail art tutorials staan altijd op nummer 1, omdat ik best wel goed ben in het maken van nail arts. Maar ik begrijp de posities niet zo goed, daarmee bedoel ik dus hoe ik moet filmen.

y

Een DIY lipscrub heb ik al eens een keertje gedaan, maar ik wil meer DIY's die te maken hebben met skin care.

just girly things

Een masker maken gaat zeker ook gebeuren!

SKINNYSTICKS

Een DIY dat te maken heft met school? Een back to school filmpje, misschien?

nightmare

En als laatste kookrecepten!

Dat waren dan een paar inspiraties. Ik hoop dat jullie mijn vragen kunnen beantwoorden die ik in dit artikel heb gesteld. Alvast bedaaaankt! xx

 
Bron foto's: WEHEARTIT

3 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf echt geen idee, heb ook niet echt ervaring ermee! Sorry X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hm, lastig! Ik ben ook maar net begonnen met filmpjes maken, haha! Je kan bij de Action trouwens een mini statiefje kopen voor 89 eurocent, echt geen geld! Misschien is dat ene tip? Ik ga hem volgende week in elk geval alsnog halen, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat een handige tip van Maris van die statief bij de Action. Als ik hem zie liggen, ga ik die ook halen. Zelf kan ik je ook niet helpen, ik heb nog nooit een filmpje op mijn blog gezet maar ik ga de comments hier zeker even volgen want ik wil ook graag beginnen met het maken van video's en ik heb exact hetzelfde probleem. Ik weet ook niet waarmee ik de filmpjes zou moeten bewerken.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥