Pagina's

maandag 24 februari 2014

Names4Ever infinity naamketting

 
Ik ben gek op naamkettingen en heb ze dan ook in verschillende soorten liggen. In Arabische letters of met een mooi hartje erbij, ik heb ze allemaal maar een infinity naamketting had ik nog niet. Sinds een tijdje heeft de webshop Names4Ever infinity sieraden. Veel van jullie weten dat de infinity teken erg bekend is, je ziet het overal; kleding, sieraden, kussens en noem het maar op! De teken staat voor verbondenheid en oneindigheid. Een infinity naamketting had ik nog nooit gezien maar Names4Ever heeft ze in vele soorten! Vandaag review ik 1 van de vele infinity naamkettingen van Names4Ever.

 
De ketting kwam in een hele schattige, baby-blauwe doosje. Kettingen in een mooi doosje spreken mij meteen al aan. Ik heb al eerder eens een ketting van Names4Ever gekregen maar die zat niet in zo'n leuk doosje, ik zie verbetering dus dat is wel erg fijn!
 
 
De ketting die ik opgestuurd heb gekregen heet: Zilveren naamketting model infinity.
De ketting is echt in 1 woord; prachtig! De infinity teken komt precies onder je naam te staan en dat vind ik zo mooi! De lettertype is ook erg mooi.
 
 
De naamketting heeft een ketting van 45 cm. Wat mij betreft is dat de perfecte lengte voor een ketting.
De naamketting kan bestaan uit maximaal 12 letters en als je zilveren kettingen niks vind kan je natuurlijk ook een gouden ketting nemen, die is dan wel wat duurder.
 
Ik ben erg tevreden met de ketting en met de webshop. Ik heb vaker wat opgestuurd gekregen en het is mij altijd goed bevallen. Names4Ever stelt mij nooit teleur! Ze hebben een snelle levering en je betaalt ook geen verzendkosten.
 
Names4Ever heeft ook andere Infinity sieraden die ook erg mooi zijn!
De webshop verkoopt ook andere mooie zilveren hangers!

De zilveren infinity naamketting kost €37,95

 
Wat vind jij van het infinity symbool? xx

7 opmerkingen:

  1. Ik vind het altijd zo'n mooi symbool, en het kettingkje is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Normaal ben ik niet zo voor naamkettingen, maar met het infinity teken erop vind ik het wel leuk staan! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wow deze ketting is echt prachtig. super leuk dat je nu je naam kunt combineren met het infinity teken! groetjes Bertine - www.aboutfashion.nl

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥