Pagina's

zondag 9 februari 2014

What's on my iPhone 4s?
Een what's in my iPhone artikel vind ik altijd leuk om te lezen en omdat ik nu al een tijdje een iPhone heb wou ik ook zo'n artikel tikken. 
Ik heb een iPhone 4s (64 gb) voor de mensen die dat willen weten. 
"Een kijkje in mijn telefoon, dat is toch niet interessant?" Dacht ik eerst bij mezelf maar toen bedacht ik mij dat ik het juist leuk vind als bloggers zo'n artikel tikken. Alle apps die ik gebruik zijn gratis. Benieuwd welke apps ik op mijn telefoon heb? Lees dan snel verder!


Mijn toegangsscherm heeft een hele schattige foto van Mickey Mouse en Minnie Mouse. Gewoon omdat ik gek ben op Disney! <3 Als ik mijn toeganscode heb ingevoerd verschijnt er deze scherm:

 
Als hoofdscherm heb ik een hele schattige patroontje met hartjes. Ik denk dat jullie nu wel weten dat ik van de 'schattige' dingen ben haha!Op de eerste rij zien jullie de standaard apps: berichten, agenda, mail en foto's.
Uit deze rij gebruik ik berichten en agenda nooit omdat ik dat niet zo handig vind. De tweede rij bestaat ook uit standaard apps: video's, kaarten, weer en camera. De camera gebruik ik (bijna) altijd en de weer-app gebruik ik ook best wel vaak.
De derde rij bestaat uit: contacten, passbook, notities en herinneringen. Hieruit gebruik ik contacten het meest, als ik iemand moet bellen.
De laatste rij bestaat uit: klok, instellingen, app store en Meta. Deze rij gebruik ik altijd. De klok voor mijn wekker of als ik een stopwatch nodig heb. Instellingen gebruiken heeft geen uitleg nodig. De app store, om apps te downloaden en als laats Meta, dat is een magister app voor school. Je kan hier roosterwijzigingen, cijfers en je berichten van school zien.
Helemaal onder zie je nog telefoon, safari, WhatsApp en muziek. Ik gebruik deze ook regelmatig en WhatsApp denkik wel het meest.  


 
De volgende pagina gebruik ik vaker omdat hier mijn Social Media op staat.

Facetime - gebruik ik nauwelijks. Deze app staat ook standaard op een iPhone.
 
Gamecenter & Hulpapps - Standaard, de hulpapps map bestaat uit een rekenmachine, dictafoon etc.
 
Emoji 3 Free - Dit is een app waardoor je smiley's kan 'intikken'
iTunes Store - Staat standaard op je iPhone, hier kan je muziek 'kopen'.

Saavn - Dit is een (gratis) app waar je alle bollywood liedjes kan beluisteren. Nou ben ik een hele grote fan van Bollywoodfilms en dan ook van muziek dus moest ik deze app gewoon downloaden.

Druppel - Dit is een app waar je kunt zien wanneer het gaat regenen. Super handig wanneer je uit huis gaat vertrekken.

Daarna zie je mijn favoriete map Social Media.


 
Deze map bestaat uit:
 
Instagram - Ik geloof dat bijna iedereen wel instagram heeft. Ik vind het echt een super leuke app en ik zou het leuk vinden als jullie mij zouden volgen, ik heet: lifeofamuslimah
 
Facebook - een Facebook app, bloggers mogen mij hier ook volgen.

Twitter - Ik tweet niet erg veel maar Twitter vind ik ook een hele leuke app. Jullie mogen mij hier ook volgen: @haffx
Blogger-  Een blogger app! Hoe leuk is dat! Hier kan ik berichten maken en ook al jullie reacties lezen.
 
Youtube - Als ik mij verveel kijk ik vaak filmpjes van andere bloggers, een youtube app komt daarom erg van pas.
 
Skype - Gratis bellen met je familie uit het buitenland, super handig! Ik gebruik Skype super vaak als ik mijn familie uit Pakistan wil spreken.
 
We Heart It - Deze app gebruik ik voor leuke plaatjes voor mijn achtergrond en gewoon om plaatjes te hearten!
 
Instafollow - Dit is een app waar je kan zien wie je allemaal heeft ge-unfollowt, dan unfollow ik natuurlijk ook terug. Oh, wat ben ik toch lief. :)
 
The Sweetest Dream - Mijn blog! Deze kan je niet downloaden, maar als je op je telefoon naar mijn blog gaat en op ‘plaats op beginscherm’ of iets dergelijks klikt, dan krijg je deze.

 
Ik bewerk mijn foto's niet super vaak maar een collage maken doe ik wel erg vaak. Deze apps komen dan van pas. Ook zijn deze allemaal gratis. 
Ik speel niet zo vaak spelletjes maar ik heb er wel 2 staan op mijn mobiel: Temple Run en Flappy Bird. Flappy Bird speel ik de laatste tijd wel vaker, hier op de foto zie je dat mijn best score 12 is maar inmiddels is dat 26. :)

 
Nou dat waren dan mijn apps die ik op mijn telefoon heb! Ik heb mijn mobiel nu niet zo lang vandaar dat ik dus ook weinig apps heb.
Mijn hoesje is van de Etos en jammer genoeg is hij nu niet meer verkrijgbaar.
 
Wat zijn jouw favoriete apps (als je een smartphone hebt)?


9 opmerkingen:

 1. Die druppel app ziet er me wel heel handig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Je hebt echt bijna alles hetzelfde als ik, alleen heb ik veel meer spelletjes, hahaa:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn favoriete app is toch wel Instagram! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. AWW, die foto van minnie mouse is zo schattig!
  Wat een leuk artikel zeg! ;)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥