Pagina's

zaterdag 22 februari 2014

Wat te doen tijdens een (saaie) vakantie

AlĂ­vio Imediato | via Tumblr

Sinds gisteren heb ik nu ook eindelijk een weekje vakantie! Wat ben ik blij dat ik een weekje kan rusten, ik had een hele zware toetsperiode vol met schoolexamens en nu is de stress gelukkig over. Na de vakantie heb ik natuurlijk wel toetsen maar ik dacht bij mezelf dat ik ook even moet rusten.
Ik ga niet op vakantie want een weekje vind ik (en mijn ouders) er weinig dus dan denken veel mensen dat je vakantie saai gaat worden. NEE! Dat is absoluut niet zo! Vandaag deel ik tips voor de mensen die zich vervelen in de vakantie.
Lees maar snel verder voor de tips!


1. Bloggen
Als je een blog hebt is dit natuurlijk jouw week! Veel bloggers (o.a. ik) hebben nauwelijks tijd voor hun blog in combinatie met school. Dit is dan echt ons weekje waar we lekker kunnen bloggen en zeker ook vooruit kunnen bloggen.


2. Shop till you drop!
Ga eens lekker shoppen met je ouders, zus of je beste vriendin! Shoppen saai vinden heb ik nog nooit gehoord maar als je echt voor iets anders wilt gaan kan je bijvoorbeeld aan je ouders vragen of je een dagje in Duitsland of Brussel kan shoppen. Lekker eens keer wat anders!

3. Toch op vakantie?
Een dagje Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven kan altijd! 2 dagen in een hotel verblijven in Nederland is helemaal niet zo gek. In Eindhoven heb je namelijk de grootste Primark van heel Nederland! Twee dagen verblijven in een hotel in Eindhoven en dan ook nog eens de stad beter leren kennen lijkt mij heel leuk!
Natuurlijk kan je ook een ander stad bezoeken.

4. Meidenavond
Organiseer een vriendinnenavond; lekker maskertjes opdoen, nageltjes lakken, films kijken en kletsen tot dat het weer ochtend is! Wie wil er nou niet zo'n dag?

lackfein

5. Wees creatief!
Ik ben zelf gek op DIY's en ik zoek dan ook regelmatig naar eenvoudige DIY's.
Zoek op Youtube naar eenvoudige diy's en ga lekker aan de slag! Een visionboard maken staat op dit moment op mijn DIY lijst!


6. Keukenprinses?
Ik kan gelukkig wel zeggen dat ik kan koken maar of ik een keukenprinses ben .. nee. :( Mijn moeder is ook geen keukenprinses omdat zij al de keukenkoningin is, haha! <3
Koken blijft toch een hobby van mij dus ik doe het ook vaak wanneer ik tijd heb.

Zoek een easy recept op en ga eens wat maken, misschien schuilt er toch wel een talent is jou voor koken!

7. Sporten
Ik ben zelf niet zo een fan van sporten maar om je conditie te verbeteren zou ik het wel zeker doen. Zelf fiets ik iedere dag 30 minuten naar school maar hardlopen bijvoorbeeld zou ik ook zeker wel elke dag willen doen.

8. Homework .. (i hate you)
Hoe erg wij het huiswerk ook haten, hij komt toch altijd achter ons aan en we moeten het dan ook altijd maken. (altijd *kuch*) Maak elke dag een stukje van je huiswerk zodat je aan het eind van de vakantie niet helemaal gaat lopen stressen!

Dat waren dan mijn tips voor een saaie vakantie wat nu niet meer saai wordt, hoop ik! Geniet van je vakantie want hij vliegt zo snel weer voorbij!

girly | Tumblr
 
Hebben jullie al plannen voor de vakantie? xx

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tips! Ik vind een week vakantie ook erg kort en gebruik die tijd dan vooral om even goed uit te rusten :) Ik ga je trouwens volgen op Bloglovin'! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tips! Ik had een keer geen internet op vakantie (wifi weg, enkel nog op mijn telefoon) en toen heb ik heel veel gelezen. En toen heb ik ook al vooruit gewerkt voor school, haha. Super leuke vakantie, hahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips, ik heb maandag met vriendinnen een high tea, iedereen neemt dan iets lekkers mee! Ook nog een leuke tip ;) Fijne vakantie alvast, maar dat komt vast wel goed aan je tips te zien :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tips. Helaas heb ik amper vakantie, sinds ik werk haha.

  Liefs,
  Kiki // Chicks About Fashion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Helaas geen vakantie meer tot met Pasen :)

  Liefs,
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mijn vakantie begint volgende week pas :) thanks voor de tips! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. haha wat een goede tips!!
  Ik verdeel ook altijd mijn huiswerk over meerdere dagen, hoe vervelend dat ook is ;)

  Xx Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tips maar ik heb helaas geen vakantie omdat ik moet werken :(

  BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥