Pagina's

zaterdag 26 oktober 2013

Review webshop: Joys

 
Ik kwam laatst een hele leuke webshop tegen, genaamd Joys.
Joys is een webshop met hele leuke spullen. Je kan er super veel vinden: school- en schrijfwaren, strijkapplicaties, telefoon & tablet hoesjes en schilderijen. 'Maar dat hebben zoveel webshops toch?' Ja! Maar Joys heeft een hele leuke kenmerk, namelijk dat alle designs zelf zijn geschetst door de eigenaresse Joyce. Toen ik haar geschetste spullen zag, was ik helemaal fan!
Ik heb 3 dingen gekregen om te gaan reviewen voor jullie, waarvan ik er 2 vandaag ga behandelen en de ander doe ik in een ander artikel omdat, dat ook gelijk een DIY is. Vandaag review ik 2 spullen van de school- en schrijfwaren.

 
Wat mij meteen opviel was dat de verzending heel snel ging. Bij vele webshops is het dat je pakket pas na een week krijgt of het wordt heel laat opgestuurd. Maar bij Joys was dit niet het geval. Wat ik ook heel leuk vind is dat alles zo mooi is ingepakt. Ik kon meteen al aan de envelop zien dat dit van een creatieve webshop komt. De tape op de envelop moest ik natuurlijk fotograferen (links bovenin) want ik vind hem zo ontzettend leuk! Dit is echt de eerste webshop waarvan ik gelijk al enthousiast was geworden terwijl ik het nog niet eens open had gemaakt!
 
De envelop maakte ik vervolgens open en toen had ik een leuk pakketje in mijn hand met een kaart. De kaart is ook ontworpen door Joyce en je kan de kaart gewoon kopen bij de webshop. Er stond een leuk tekst op en toen maakte ik de pakket open. De spullen waren mooi ingepakt in een mooi bruin inpakpapier waar een visitekaartje op was geplakt.
 
 
'Wauw ..' Dat was mijn reactie toen ik dit notitieboekje zag. Veel van jullie weten dat ik gek ben op notitieboekjes. Je kan het eigenlijk een lichtelijke verslaving noemen, want notitieboekjes zijn bij mij altijd welkom!
Wat ik erg bijzonder vind aan dit boekje is dat de kaft hard is en dat vind ik ook erg fijn. Veel notitieboekjes zijn gewoon gemaakt van papier maar dat is bij dit boekje niet het geval. De kans dat de kaft scheurt is dan ook (heel) erg klein.
De schets van het meisje op de kaft vind ik ook erg mooi. Doordat haar jas zo'n patroon heeft, heeft de schets iets bijzonders. De kleuren zijn ook zo mooi. De kleuren groen en roze zijn samen echt fantastisch!
 
De binnenkant van dit boekje is ook erg mooi. Als je het boek openslaat zie je een leuk patroontje van bloemen. In dit patroon komen de kleuren groen en roze weer terug.
 
En dan komt het belangrijkste: de schrijfgedeelte.
De bladzijdes waarop je moet schrijven zijn ook erg mooi ontworpen.
Het meisje en de roze vosje van de voorkant komen weer terug op alle bladzijdes. Er zijn ook lijnen getekend en zo voorkom je dat je scheef gaat schrijven of dat je te dicht op elkaar schrijft. 
Wat ik wel een beetje jammer vind is dat de bladzijdes glad zijn. Ik hou niet zoveel van gladde bladzijdes omdat ik dan per ongeluk met mijn hand op mijn geschreven deel kom en dat gaat zich dan verspreiden omdat het niet zo goed droog is. Ik denk dat dit niet alleen bij mij is gebeurd. Maar dat is echt geen reden om dit boekje niet te kopen!
 
Je kan duidelijk zien dat er heel veel moeite en tijd gestoken is in dit boekje.
 
De notitieboekje (foxy) kost 9,95 
 
 
De schrift heeft ook een hele mooie patroon. Op de voorkant is er weer zo'n mooi meisje getekend. De achterkant van dit schriftje is ook zo mooi! Het meisje staat er natuurlijk weer op met een hele leuke tekst: hello sunshine.
De binnenkant is eigenlijk precies hetzelfde als een normaal schrift.
Hoe leuk is het als je zo'n schrift uit je tas haalt!
Als mijn schriften op zijn ga ik zeker een paar van deze schriften kopen want ze zijn ook nog eens lekker budget!
 
De schrift (banana) kost €2,25
 
Vind jij dat dit schrift niet zo mooi is? Er zijn nog meer schattige schriften in de webshop verkrijgbaar!
 
Ook heb ik een strijkapplicatie opgestuurd gekregen, maar zoals ik al zei ga ik dat in een apart artikel behandelen omdat ik denk dat dat meer aandacht nodig heeft. Het is toch echt wel iets wat je zelf moet doen en een instructie-artikel is daarbij erg handig.
 
De webshop Joys is echt een hele fijne webshop met hele leuke spullen.
Het heeft een hele goede service, de kwaliteit is super en de patronen zijn super mooi! Ik denk dat de webshop echt een 10 verdient!
 
Ben jij opzoek naar school- en schrijfwaren, strijkapplicaties, telefoon & tablet hoesjes of schilderijen? Neem dan snel een kijkje op www.joys.nl
 
 
Wat vinden jullie van de webshop? xx

4 opmerkingen:

  1. Wauw, echt mooi de manga tekeningen!! En echt super vet dat ze zelf die tekeningen maakt !
    Liefst, Sara

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items! Ik begin zelf ook een lichtelijke notitieboekjes verzameling te ontwikkelen haha, maar ik heb ze nog niet echt op internet gezocht. Leuke tip! :)

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥