Pagina's

donderdag 27 februari 2014

Mijn moeders pafum stash

 
Veel mensen laten hun eigen parfum stash zien, maar aangezien mijn parfum stash niet zo heel groot is kreeg ik een idee om mijn moeders parfum stash te laten zien. Mijn moeder houdt erg van parfum en omdat ik nooit iets ooit over parfum schrijf, heb ik vandaag een parfum stash voor jullie maar dan van mijn moeder en ook vertel ik jullie de mening van mijn moeder over de parfums en natuurlijk welke parfums haar favorieten zijn.

 
Mijn moeder heeft momenteel 6 luchtjes en 2 mini luchtjes.
Het zijn hele luxe, zachte, fruitige en frisse geurtjes.
 
 
We beginnen met een fris geurtje van Adidas genaamd Natural Vitality.
Het is een hele frisse geur en ik moet altijd aan de lente denken als ik deze geur ruik. Mijn moeder heeft ook een douchegel van dezelfde merk en geur dus dat is ook erg leuk te combineren!
Dit is ook de meest budget parfum die mijn moeder heeft.
 
 
Dit geurtje is 1 van mijn moeders favorieten: Anaïs Anaïs by Cacharel
Dit is alweer de tweede keer dat mijn moeder dit geurtje heeft gekocht dus ze heeft hem al een keertje opgemaakt; dat betekend dat dit wel echt een lekker geurtje is! Het heeft een hele zachte bloemengeur. Ik vind het ook een beetje 'chique' ruiken.
 
 
Vanitas by Versace, is ook een heerlijk geurtje! Dit geurtje past bij feesten en luxe dingen, dus niet een everyday parfum.
(Btw, zien jullie mijn camera op de verpakking haha)
 
 
 
J'adore Dior, een fris, fruitig maar toch een erg luxe geurtje. De flacon is zo mooi dat ik toch echt wel een foto moest maken.
De geur is niet te heftig dus je kan dit gewoon elke dag dragen maar wees er wel zuinig mee: hij is niet de meest budget parfum die er is. :)
 
 
Deze geur is gewoon HEAVEN! Dit vind ik persoonlijk de lekkerste geur uit mijn moeders stash: Lady Million by paco rabanne
Het is (weer) een fris en fruitig geurtje, die je in elk seizoen op kan doen! Wie dit ook leest --> koop deze parfum of vraag het voor je verjaardag. Het is echt de lekkerste parfum die IK ooit geroken heb.
 

 
Dit is mijn moeders favoriete parfum: Poison by Dior. Het is een zware geur dat geschikt is voor speciale gelegenheden. Natuurlijk kan je dit elke dag dragen als je fan bent van zware geuren. Ik vind het zelf leuk om van parfums te wisselen, dus de ene dag draag ik een andere parfum dan de andere dag.
 

 
En dan tenslotte, de 2 mini's van het merk Burberry: Burberry Brit en Burberry. Dit kocht ik 3 jaar geleden voor mijn moeders verjaardag en ze heeft het nog steeds liggen! Het was een geschenkset met een beertje dat een hartje in zijn hand heeft en oh ik vind knuffelbeertjes zo schattig! Daarom moest ik dit setje kopen, maar de 2 parfums zijn ook heerlijk!
 
Dat waren dan de parfums uit mijn moeders stash. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden!
 
 
Wat is jouw favoriete parfum? xx

7 opmerkingen:

  1. Oh lekker je moeder heeft lady million die wil ik ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh lady million ruikt echt geweldig he! Mijn favoriete parfum is Bright Cristal van Versace. Best thing ever! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie stash! Lady million ruikt zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke stash, er zitten leuke luchtjes tussen!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heee Hafsah!
    Leuk dat je weer steeds meer post:)
    Mooie stash!
    Liefs, Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Vooral One Million vind ik heerlijk! Echt een super lekker parfum is dat! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie parfums zeg, mooie foto's ook!
    Liefs, Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen

lief dat je een reactie wil achterlaten. ♥